Prev Next

Divisió Alimentació

icon alimentacionInstal·lacions amb la tecnologia i els equipaments necessaris, centre logístic per organitzar esdeveniments, diversos menjadors d'escoles, llars d'infants, col·lectivitats.

Més info

Divisió immobiliària

icon inmoHabitatges dissenyats per al confort dels nostres clients, mimant les distribucions, pensant sempre en la funcionalitat i benestar, i oferint els millors emplaçaments allà a on construïm.

Més info

Divisió Hotelera

icon hotelAllotjaments de 3 i 4 estrelles, apartaments i aparthotels als millors punts estratègics per poder cobrir totes les necessitats d'unes fantàstiques vacances a Cambrils i la Costa Daurada.

Més info

Grup Arbo va iniciar el seu camí en els anys 60 amb l'obstinació i tenacitat dels seus fundadors. Va ser en el sector de la Construcció on es va iniciar la nostra activitat empresarial, primer a Cambrils, on té una forta implantació per passar posteriorment a expandir-se a Salou, Reus i en gran mesura a Tarragona.

Des del primer moment, es va decidir brindar solucions constructives amb uns estàndards de qualitat alts, portant una atenció personalitzada a tots els nostres clients. Sobre aquesta base s'estableix la filosofia de servei que servirà de paraigües a l'entrada del Grup en el sector de l'Allotjament - Restauració i Càtering.